Behandlinger / Vinduer

Vinduer

Regelmæssig vedligeholdelse med gode materialer sikrer vinduerne en lang holdbarhedstid, og dig en billigere varmeregning. 

Vinduerne har mange funktioner. De lukker lyset ind, lader os betragte verden udenfor, og er i høj grad med til at give bygningen karakter. Samtidig er de noget af det meste udsatte på en ejendom, der hurtigt kan koste dyrt på varmeregningen, hvis ikke de bliver løbende vedligeholdt.

Ved vinduesrenovering er det derfor vigtigt, at der både tages højde for vinduestypen og tidligere behandlinger, så du får den helt rigtige maling og/eller beskyttelse. Desuden kræver det omhu og præcision at male fine ting såsom vinduesrammer, sprosser, karme osv.

Men med løbende vedligeholdelse kan selv gamle trævinduer holde i mange år. De vinduer, du kan købe i dag, er sjældent af samme høje kvalitet, som de vinduer man producerede i gamle dage. Dengang var de lavet af kernetræ og af andre træsorter end dem, man bruger i dag - fx teaktræ. Med den rigtige behandling kan de holde mange år endnu. Det kan derfor godt betale sig at sætte dem i stand.

Vinduesrammer er generelt vanskelige at sikre mod råd og svamp. Især hjørnesamlinger og lister er udsatte. Derfor handler det om at være grundig og komme godt fra start – og så er det en fordel, hvis du ved, hvad vinduerne er malet med tidligere.

Er der tale om renovering af gamle vinduer, afrenser vi snavs, skimmel og malingrester med enten microbølger, slibning eller brænding. Herefter påføres grundingsolie og 2-3 lag maling.

Hos Malerfirmaet Bergh har vi stor erfaring med renovering af vinduer i de fleste typer af ejendomme. Kontakt os og få vores bud på, hvordan dine vinduer holder længst muligt… og giv ejendommen et løft!

Kontakt os for at høre nærmere!
 
Med venlig hilsen
Malerfirmaet Bergh
tlf. 42513334

 

Regelmæssig vedligeholdelse med gode materialer sikrer vinduerne en lang holdbarhedstid og dig en billigere varmeregning. 

Vinduerne har mange funktioner. De lukker lyset ind, lader os betragte verden udenfor og er i høj grad med til at give bygningen karakter. Samtidig er de noget af det mest udsatte på en ejendom, der hurtigt kan koste dyrt på varmeregningen, hvis ikke de bliver løbende vedligeholdt.

 

Ved vinduesrenovering er det derfor vigtigt, at der både tages højde for vinduestypen og tidligere behandlinger, så du får den helt rigtige maling og/eller beskyttelse. Desuden kræver det omhu og præcision at male fine ting som vinduesrammer, sprosser, karme osv. Men med løbende vedligeholdelse kan selv gamle trævinduer holde i mange år.

 

De vinduer, du kan købe i dag, er sjældent af samme høje kvalitet, som de vinduer man producerede i gamle dage. Dengang var de lavet af kernetræ og af andre træsorter end dem, man bruger i dag - fx teaktræ. Med den rigtige behandling kan de holde mange år endnu. Det kan derfor godt betale sig at sætte dem i stand.
Vinduesrammer er generelt vanskelige at sikre mod råd og svamp. Især hjørnesamlinger og lister er udsatte. Derfor handler det om at være grundig og komme godt fra start – og så er det en fordel, hvis du ved, hvad vinduerne er malet med tidligere.
Er der tale om renovering af gamle vinduer, afrenser vi snavs, skimmel og malingrester med microbølger, slibning eller brænding. Herefter påføres grundingsolie og 2-3 lag maling.

Hos Malerfirmaet Bergh har vi stor erfaring med renovering af vinduer i de fleste typer af ejendomme. Kontakt os og få vores bud på, hvordan dine vinduer holder længst muligt… og giver ejendommen et løft!

Maling af vinduer er præcisions arbejdeog kræver en sikker hånd.
 
 
Er du medlem af Ældre Sagen får du 10% på dit tilbud
Malerfirmaet Bergh | CVR: 41436387 | Assensvej 473, Faldsled, 5642 Millinge  | Tlf.: 42 51 33 34