Vægmaling uden konserveringsmidler og tilsætningsstoffer letter hverdagen for mange mennesker med allergi.
 
Nutidens miljøvenlige malinger kan fortyndes med vand og lugter slet ikke som i gamle dage. Desværre reagerer mange mod de tilsætningsstoffer og konserveringsmidler, der er kommet i stedet, og for disse allergikere har det indtil nu været stort set umuligt at finde en vægmaling, der kan stoppe kløe og røde øjne.
 
Løsningen er Caparol Sensitiv - en maling, som er helt fri for blødgørere og konserveringsmidler, og således også er uden MI (methylisothiazolinon). Malingen sender derfor ikke allergifremkaldende lugtstoffer ud i boligen. Alle malingens stoffer er testet i koncentreret form på hyperallergikere, uden at det har fremkaldt nogen reaktion. Desuden fremstilles malingen på et lukket anlæg, der kun bruges til Sensitiv, så man ikke risikerer mikroskopiske rester fra andre malinger i det 100% rene produkt. Næsten umuligt - men også kun næsten - for mange allergikere skal der ufatteligt små mængder til at fremkalde en reaktion, så hvis man skal lave en specialmaling til allergikere, så skal det foregå lige så klinisk rent, som når man laver medicin eller fødevarer, og det er der ikke mange, der kan, forklarer Jørn Mellergaard fra Rockidan.
 
Rockidan har testet malingen i et par specielle tilfælde gennem det sidste års tid, og erfaringerne herfra er entydigt positive. Allergikere, der fortæller, at de ellers har prøvet alt, har langt om længe fået lov at være i fred derhjemme. Caparol Sensitiv påføres med rulle og er rengøringsvenlig som en ganske almindelig indedørsmaling. Derfor kan den også anvendes i både børnehaver, skoler og andre steder, hvor indeklimaet trænger til et løft. Malingen fås kun i hvid, fordi tonepasta ikke kan laves i samme allergivenlige kvalitet.
 
 
Kontakt os for et tilbud..!
Vi tilbyder faste priser alt inklusiv.

Malermester Jens Bergh
 
Prof. rådgivning
Opmåling
Afdækning
Oprydning

Ring gerne for et tilbud 42513334
 
 
 
 
  
Malerfirmaet Bergh ApS | CVR: 41436387 | Assensvej 473, Faldsled, 5642 Millinge  | Tlf.: 42 51 33 34