Om mig / Arbejdsområder / Facade Faaborg-Midtfyn Kommune

Facade Faaborg-Midtfyn Kommune

Ejendommens ansigt udadtil

Facaden skal på én gang holde til sol, regn, sne, storm, vejrskift samt temperatur... og samtidig præsentere bygningen bedst muligt. Vejret i Danmark byder på store temperatursvingninger samt masser af nedbør. Det kræver en god beskyttelse samt en løbende vedligeholdelse for at bevare en smuk og holdbar facade.
 
Mørkegrå, vinrød eller skagensgul? En velholdt facade siger utroligt meget om beboerne, og kan, med de rette farver, være med til at løfte et helt kvarter. Samtidig med at der skal tages højde for husets karakter, beboerne, omgivelserne, elementer som sokler, gesimser, borter og diverse udsmykninger, når facaden renoveres.
 
Vi har stor erfaring med at rådgive om og vedligeholde facader, der sikrer dig et flot, harmonisk og holdbart resultat. Kontakt os og få et godt råd, inden du går i gang. Som en del af vores arbejde, udarbejder vi en vedligeholdelsesvejledning, så malere, som kommer efter os, kan se hvilke materialer, der er blevet anvendt. Det sikre dig lang holdbarhed – også i fremtiden. Det er nemlig en stor hjælp, hvis du ved, hvilke materialer, der tidligere er anvendt på din ejendom. Er dette ikke muligt, kan det være en god ide at sende en prøve til analyse på et laboratorium. Kontakt os for at få høre nærmere!
 
Med venlig hilsen
Malermester Jens Bergg tlf. 42513334
 
 
 
 
 
 
 
Facade Faaborg-Midtfyn Kommune
Malerfirmaet Bergh ApS | CVR: 41436387 | Assensvej 473, Faldsled, 5642 Millinge  | Tlf.: 42 51 33 34