Behandlinger / Facadearbejde
 
 Forhanler af Keim

Facadearbejde

Ejendommens ansigt udadtil

Facaden skal på én gang holde til sol, regn, sne, storm, havgus,  vejrskift samt temperatur... og samtidig præsentere bygningen bedst muligt.

Mørkegrå, vinrød eller skagensgul? En velholdt facade siger utroligt meget om beboerne, og kan, med de rette farver, være med til at løfte et helt kvarter.

Vejret i Danmark byder på store temperatursvingninger samt masser af nedbør.

Derfor er god beskyttelse og løbende vedligeholdelse krævende for at bevare en smuk og holdbar facade. Samtidig med dette, er det vigtigt, at der tages højde for husets karakter, beboerne, omgivelserne, elementer som sokler, gesimser, borter og diverse udsmykninger, når facaden skal renoveres.

Vi har stor erfaring med at rådgive om og vedligeholde facader, der sikrer dig et flot, harmonisk og holdbart resultat. Kontakt os og få et godt råd, inden du går i gang.

Som en del af vores arbejde, udarbejder vi en vedligeholdelsesvejledning, så maleren, som kommer efter os, kan se hvilke materialer, der er blevet anvendt. Det sikre dig lang holdbarhed – også i fremtiden.

Det er nemlig en stor hjælp, hvis du ved, hvilke materialer, der tidligere er anvendt på din ejendom. Er dette ikke muligt, kan det være en god ide at sende en prøve til analyse på et laboratorium.

Kontakt os for at få høre nærmere!
 
Med venlig hilsen
Malermester Jens Bergh
tlf. 42513334
 
 
 
 
 
Er du medlem af Ældre Sagen får du 10% på dit tilbud
Malerfirmaet Bergh | CVR: 41436387 | Assensvej 473, Faldsled, 5642 Millinge  | Tlf.: 42 51 33 34